Glimmer Mist / Glam / Glaze

!

Glimmer Mist:
Skimmerspray i lekre farger.  Spray og lag bakgrunner, pynt blomster, chipboards m.m.  Er også lekker på f.eks. chipboard malt med Distress Crackle Paint.

Glimmer Glaze:
Glimmer Glaze er vannbasert maling med skimmer, som kan brukes på de fleste overflater.  Fargen påføres med en pensel som sitter i lokket. Fargen gir en glassert overflate. Jo flere lag, jo mer intens farge, og mer glans.  Flasken ristes godt før bruk.

Glimmer Glam:
Glimmer Glam er en vannløselig farge, men tilsatt skimmer og glitter for en ekstra flott effekt.  Fester på de fleste underlag. Glitteret faller til bunnen, og flasken bør derfor ristes før bruk.  Før også penselen helt ned til bunnen for å få med nok glitter.

Glimmer Screens: 
Plastmaler spesielt laget til å brukes sammen med Tattered Angels Glimmer mist.  Bare spray, bruk gummirulle eller påfør med pensel for å lage lekre mønstre.  Kan også brukes med f.eks. kritt, maling, blekk e.l

Embossed Glimmer Chips
Embossed Glimmer Chips har flotte forhøyede detaljer i elfenbenshvite chipboard figurer.  Disse kan farges med det meste.  Spray med Glimmer Mist, påfør kritt, mal med akrylmaling eller blekkputer, fargelegg med tusj eller kombiner disse.  Du vil få et forskjellig resultat hver gang.